Opleiding Massage

U bent nu aan het overdenken of u een wellness masseur wilt gaan worden. Een prachtig vak met vele mogelijkheden.

U kunt zelf de overweging maken om een massage tafel aan te schaffen om te oefenen, vraag daarnaast u partner, de buren, vrienden of collega’s om model te liggen.

 

Voor wie/toelatingseisen?

De instap is laagdrempelig, ga wel uzelf te raden of u beweegredenen goed zijn om een geheel nieuw vak te leren, onderschat de theorie niet. Affiniteit voor masseren en mensen omgang is zeer gewenst.

Dagindeling

De les bestaat uit een interactieve theorie gedeelte en praktijk. Je voert uit en ondergaat de massage.

Tijdens de opleiding krijgt u een set handdoeken die elke les meegenomen dienen te worden. U krijgt een lesboek(ereader) en u krijgt de beschikking over een kast met leer onderwijsmateriaal tijdens de duur van de opleiding. Zelf hoeft u alleen aanteken materiaal mee te nemen en een tas voor de handdoeken

 

Vak docent met passie voor het vak

Regien is met de juiste dosis nuchterheid en bevlogenheid een goede docent. Met gedegen kennis van de mens met al zijn facetten.

 

Inschrijven

Inschrijven kan via het inschrijfformulier op onze site. Klik op de knop hieronder om je je in te schrijven.

Certificaat

De cursus wordt afgesloten met diploma Wellness masseur

Het massage vak is nog steeds een vrij beroep. Examen of een diploma is niet verplicht. U word bij Relax no Stress opgeleid tot het kunnen ondergaan van een examen. Deze zal bestaan uit een theorie toets en een praktijk gedeelte. Hierna krijgt u een prachtig diploma uitgereikt. Ook kunt u kiezen voor een extern examen bij brancheorganisaties.de kosten hiervoor vallen buiten de opleidingskosten. Een herexamen is altijd mogelijk met eventuele extra lessen vooraf.

Kosten en data

Koffie en thee inbegrepen en je kunt gratis parkeren voor de deur.

Data:

In overleg

Na de cursus kan je?

Wanneer de opleiding is afgerond beschikt u over de vaardigheden om een volledige ontspanning massage te geven. U bent in staat een korte anamnese af te nemen en uit te sluiten of u competent bent de gast te behandelen. U beschikt over gedegen kennis van de anatomie en fysiologie van het lichaam. U kunt verschillende wellness massages toe passen. U kunt reanimatie toepassen volgens de richtlijnen van de NRR.

 

Ervaring van klanten

Schrijf je direct in voor deze opleiding

Vul het inschrijfformulier in om je in te schrijven voor deze opleiding. Na de inschrijven zullen we zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Aanmeldformulier