Opleiding Massage

Bent u aan het overwegen om een wellnessmasseur te worden? Een prachtig vak met eindeloze mogelijkheden!

Om uw vaardigheden te oefenen en te verfijnen, kunt u overwegen om een massagetafel aan te schaffen. Dit stelt u in staat om op elk gewenst moment te oefenen en uw technieken te verbeteren. Bovendien kunt u uw partner, buren, vrienden of collega’s vragen om als model te dienen. Dit biedt u de gelegenheid om uw vaardigheden in de praktijk te brengen en waardevolle ervaring op te doen.

Het worden van een wellnessmasseur opent de deur naar een wereld van ontspanning en welzijn. U kunt anderen helpen stress te verminderen, spierspanning los te laten en een gevoel van rust en balans te bevorderen. Het is een lonend beroep waarbij u een positieve impact kunt hebben op het welzijn van anderen.

Als u klaar bent om uw passie voor massage om te zetten in een bloeiende carrière, zet dan de eerste stap en begin met oefenen en experimenteren. Ontdek de mogelijkheden en geniet van het proces van groei en ontwikkeling als wellnessmasseur.

Voor wie/toelatingseisen?

Het is belangrijk om uzelf goed af te vragen of uw beweegredenen solide zijn om een geheel nieuw vak te leren. Hoewel de instap laagdrempelig kan zijn, moet u de theoretische aspecten niet onderschatten.

Het hebben van affiniteit voor masseren en het omgaan met mensen is zeer gewenst in dit vak. Het vereist geduld, empathie en de vaardigheid om goed te kunnen luisteren naar de behoeften van uw cliënten.

Dagindeling

De les bestaat uit een interactieve theorie gedeelte en praktijk. Je voert uit en ondergaat de massage.

Tijdens de opleiding krijgt u een set handdoeken die elke les meegenomen dienen te worden. U krijgt een lesboek(ereader) en u krijgt de beschikking over een kast met leer onderwijsmateriaal tijdens de duur van de opleiding. Zelf hoeft u alleen aanteken materiaal mee te nemen en een tas voor de handdoeken

 

Vak docent met passie voor het vak

Regien is met de juiste dosis nuchterheid en bevlogenheid een goede docent. Met gedegen kennis van de mens met al zijn facetten.

 

Inschrijven

Inschrijven kan via het inschrijfformulier op onze site. Klik op de knop hieronder om je je in te schrijven.

Certificaat

De cursus wordt afgesloten met diploma Wellness masseur

Het massage vak is nog steeds een vrij beroep. Examen of een diploma is niet verplicht. U word bij Relax no Stress opgeleid tot het kunnen ondergaan van een examen. Deze zal bestaan uit een theorie toets en een praktijk gedeelte. Hierna krijgt u een prachtig diploma uitgereikt. Ook kunt u kiezen voor een extern examen bij brancheorganisaties.de kosten hiervoor vallen buiten de opleidingskosten. Een herexamen is altijd mogelijk met eventuele extra lessen vooraf.

Kosten en data

Koffie en thee inbegrepen en je kunt gratis parkeren voor de deur.

Data:

In overleg

Na de cursus kan je?

Wanneer de opleiding is afgerond beschikt u over de vaardigheden om een volledige ontspanning massage te geven. U bent in staat een korte anamnese af te nemen en uit te sluiten of u competent bent de gast te behandelen. U beschikt over gedegen kennis van de anatomie en fysiologie van het lichaam. U kunt verschillende wellness massages toe passen. U kunt reanimatie toepassen volgens de richtlijnen van de NRR.

 

Ervaring van klanten

Schrijf je direct in voor deze opleiding

Vul het inschrijfformulier in om je in te schrijven voor deze opleiding. Na de inschrijven zullen we zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Aanmeldformulier