Ouder/kind massage

Natuurlijk! Hier is een mogelijke optie:


Ben je op zoek naar een leuke en ontspannende activiteit om samen met je kind te doen? Dan is onze workshop “Ouder & Kind Massage” precies wat je zoekt!

Tijdens de workshop beginnen we met een kort stukje theorie om te kijken wat je al weet over masseren. Daarna gaan we snel over naar de praktijk en laten we ouder en kind samen oefenen met masseren. Het is een geweldige manier om elkaar beter te leren kennen en de band tussen jullie te versterken.

Na de massageworkshop kunnen kinderen hun ouders en verwennen met een heerlijke hand- of voetmassage. Het is de perfecte manier om te ontspannen na een leerzame en leuke workshop.

Meld je nu aan voor onze “Ouder & Kind Massage” workshop en geniet van quality time met je kind terwijl je leert masseren en ontspant

Bij welk soort gasten kun je de technieken in zetten?

Voor wie/toelatingseisen?

Wat ga je leren in de cursus?

In deze workshop leer je in korte tijd wat aanrakingen met het lichaam en geest doen. Je ontdekt hoe je de juiste strijkingen toepast en verschillende handgrepen kan plaatsen om het lichaam te ontspannen.

Dagindeling

We starten met een stukje theorie op niveau van het kind. Dan gaan we dit in de praktijk brengen en elkaar masseren.

Vak docent met passie voor het vak

Regien de Booij

Inschrijven

Inschrijven kan via het inschrijfformulier op onze site. Klik op de knop hieronder om je je in te schrijven. Graag de leeftijd van uw kind te vermelden om op leeftijd te kunnen aanpassen.

Certificaat

Geen

Kosten en data

Data:

  • 31 mei 14:00 – 16:00

 

Kosten: Groep (max. 8 personen) 85 euro per ouder/kind koppel

 

Na de cursus kan je?

De basis van masseren toepassen op je kind.

Ervaring van klanten

Betteke “erg leuk en interessant, mooie activiteit om samen te doen”

 

 

Schrijf je direct in voor deze opleiding

Vul het inschrijfformulier in om je in te schrijven voor deze opleiding. Na de inschrijven zullen we zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Aanmeldformulier