Ouder/kind massage

Bent u op zoek naar een unieke en verrijkende ervaring om samen met uw kind te beleven? Dan is onze Ouder & Kind Massage workshop precies wat u zoekt!

Tijdens onze workshop nemen we u mee op een reis van ontspanning en verbinding. We beginnen met een kort theoretisch gedeelte om uw kennis over massage te vergroten. Vervolgens gaan we snel over naar de praktijk, waar u samen met uw kind verschillende massagetechnieken zult oefenen. Dit is niet alleen een geweldige manier om elkaar beter te leren kennen, maar ook om de band tussen u en uw kind te versterken.

Na de workshop kunnen kinderen hun ouders verwennen met een heerlijke hand- of voetmassage. Het is een moment van ontspanning en genegenheid na een leerzame en plezierige workshop.

 

Voor wie/toelatingseisen?

Wat ga je leren in de cursus?

In slechts korte tijd leer je de impact van aanraking op zowel lichaam als geest. Ontdek hoe je de juiste strijkingen kunt toepassen en verschillende handgrepen kunt gebruiken om het lichaam optimaal te ontspannen.

Dagindeling

We starten met een stukje theorie op niveau van het kind. Dan gaan we dit in de praktijk brengen en elkaar masseren.

Vak docent met passie voor het vak

Regien de Booij

Inschrijven

Inschrijven kan via het inschrijfformulier op onze site. Klik op de knop hieronder om je je in te schrijven. Graag de leeftijd van uw kind te vermelden om op leeftijd te kunnen aanpassen.

Certificaat

Geen

Kosten en data

Data:

  • In overleg

Kosten: Groep (max. 8 personen) 95 euro per ouder/kind koppel

 

Na de cursus kan je?

De basis van masseren toepassen op je kind.

Ervaring van klanten

Betteke “erg leuk en interessant, mooie activiteit om samen te doen”

 

 

Schrijf je direct in voor deze opleiding

Vul het inschrijfformulier in om je in te schrijven voor deze opleiding. Na de inschrijven zullen we zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Aanmeldformulier