Over ons

Over Regina

Ik ben Regina de Booij, gepassioneerd sport- en wellnessmasseur, opleider en werkzaam als verpleegkundige.                           

De natuur staat centraal in mijn leven, daardoor heb ik de balans gevonden in mijn hobby en werk.  Met passie draag ik mijn kennis en ervaring over door het geven van opleidingen. Na 6 jaar opbouwen van een eigen massagepraktijk aan huis, met een zeer trouwe  klantenkring, ben ik toe aan de volgende uitdaging.  Door mijn kennis, ervaring en vertrouwen sta ik straks in een prachtige ruimte waar ik mijn hobby, passie en werk kan combineren op 1 plek.  Relax no Stress 

Ik sta positief in het leven, heb aandacht voor de medemens. Ik ben reislustig en geniet van de kleine dingen om me heen.

Mijn specialisme is oncologische massage ( masseren bij kanker ). Als verpleegkundige ben ik gespecialiseerd in de oncologie en nu ik dat als masseur mag gaan aanvullen is het plaatje compleet. Per november 2017 heb ik de opleiding oncologisch masseren afgerond. 

 Deze specialisatie geeft mij de zekerheid om deskundige begeleiding, advies en massage te geven. Dit kan tijdens het gehele ziekteproces en na een leven met kanker.  Voor vragen kunt u altijd vrijblijvend  contact opnemen.

Over Angelique

Hallo, ik ben Angelique van de Beek. Ik woon samen met Rafi en dochter Colette in Ermelo.

Jarenlang heb ik als Filiaalmanager/bedrijfsleider in de retail gewerkt (o.a. lingerie, schoenen en kleding). Al een aantal jaren kom ik met veel plezier voor een massage bij Regina en ben ik geïnteresseerd geraakt in haar vak als masseur en de anatomie van het menselijk lichaam. Zo ben ik gedurende de Corona-periode gestart met haar te ondersteunen in de social media van Relax no Stress en de verkoop van diverse magnesiumproducten waar zij mee werkt.

IMG-20221018-WA0002[16129]

Ik heb gezien wat deze massages en producten voor een positieve effecten hebben op lichaam en geest en werd steeds enthousiaster over het vak. Immers, hoe mooi is het om iemand volledig te laten ontspannen en bij te mogen dragen aan het welzijn van een mens?

Daarom ben ik in 2021 bij Regina gestart met de opleiding tot wellnessmasseur. Zo kan ik diverse soorten wellnessmassages verzorgen binnen Relax no Stress. Een rol die ik naast mijn huidige activiteiten als gastvrouw uit zal gaan voeren. Als gastvrouw zal zorgdragen dat u zich bij Relax no Stress helemaal op uw gemak voelt.Graag zie ik u binnenkort. Tot snel!

Over Anoeska

Hallo, ik ben Anoeska van Kessel

Vanaf 1 november 2022 kom ik het team versterken. Naast de opleiding tot Wellnessmasseur in 2019, heb ik nog verschillende andere opleidingen en cursussen gevolgd om een diversiteit van massagetechnieken in de vingers te hebben. Ik neem het aanbod, om van mijn passie, mijn beroep te maken aan en heb veel zin om te beginnen bij Relax no Stress!

Tot binnenkort.

IMG-20221018-WA0000[16123]

Over Miranda

Hallo, ik ben Miranda Koel. Ik woon in Harderwijk, samen met mijn man en 2 kinderen.

Ik ben 25 jaar werkzaam geweest in een Drukkerij. Na zo’n lange tijd was ik toe aan iets nieuws. Regina is mijn nicht, dus toen ik hoorde dat zij een eigen massagepraktijk ging opstarten werd ik heel nieuwsgierig. Toevallig werd er nog gezocht naar een gastvrouw en toen ik dat hoorde wilde ik er meer van weten en ben mij erin gaan verdiepen. Het was zo interessant dat ik uiteindelijk heb besloten om gastvrouw te worden bij Relax no Stress. Elke dag is weer anders en ik leer er nog steeds heel veel. Het is fijn om mijn kennis over te mogen brengen naar onze gasten. Ik ga met veel plezier naar mijn werk en heb ook een geweldig team om mee samen te werken. 

Ik hoop jullie snel te mogen verwelkomen bij Relax no Stress

WhatsApp Image 2023-02-19 at 15.09.03

Over Daphne

Hallo, ik ben Daphne Kraaijenhof

Werkzaam als verpleegkundige. Ik heb gemerkt dat ik afwisseling in mijn werk erg fijn vind. Zo ben ik ook bij de opleiding tot Wellnessmasseur gekomen. Wat ik eerst als laagdrempelig erbij wilde gaan doen is uiteindelijk wat meer geworden. Het vak als masseur is ontzettend leuk en leerzaam. Ik hoop nog veel te mogen gaan leren van Regina.

Sinds november 2022 sta ik niet meer aan de tafel, maar ben ik aan het werk voor Relax no Stress vanuit het zonnige Sint Eustatius.

IMG-20220202-WA0005