Reanimatie cursus

Bij welk soort cliënten kun je de technieken in zetten?

Voor wie/toelatingseisen?

De les is toegankelijk voor ieder die wil leren reanimeren.

 

Wat ga je leren in de cursus?

Leer levensreddende vaardigheden met onze reanimatiecursus!

Oefen op een reanimatiepop met behulp van instructiefilmpjes en een Powerpoint-presentatie. We voorzien je van essentiële materialen, waaronder een AED, een Pocketmask en ANNE’s.

Tijdens de cursus leer je hoe te handelen bij een bewusteloos slachtoffer, verslikking of verstikking. Onze instructeurs begeleiden je stap voor stap en geven duidelijke instructies, zodat je weet wat te doen in noodsituaties.

Dagindeling

De lesmethode is volgens Mastery Learning. Het principe van “Mastery Learning” maakt het lastig om exacte tijden te noemen voor de verschillende cursusonderdelen en daarmee ook voor de duur van de gehele cursus. gemiddeld 3 tot 3,5 uur bij een aantal van 6 deelnemers.

 

De docent is NNR gecertificeerd. Met mijn achtergrond als verpleegkundige ben ik 4 jaar geleden opgeleid voor het geven van de lessen en doe dit met veel plezier ondanks de soms emotioneel beladen momenten.

 

Inschrijven

Inschrijven kan via het inschrijfformulier op onze site. Klik op de knop hieronder om je je in te schrijven.

Certificaat

De cursus wordt afgesloten met een certificaat van deelname en registratie in het cosy systeem. De Power Point van de les word nagestuurd via de mail.

Kosten en data

Koffie en thee inbegrepen en je kunt gratis parkeren voor de deur. Geen stress dat je alle kennis en technieken van de dag niet kan onthouden, bij de cursus ontvang je ook een gratis reader (digitaal of papier) als naslagwerk.

Data:

  • In overleg

 

Kosten 55 euro per persoon

 

 

 

Na de cursus kan je?

Het verschil maken

 

Ervaring van klanten

“Ze is professioneel technisch kundig en zeer toegankelijk”

 

Schrijf je direct in voor deze opleiding

Vul het inschrijfformulier in om je in te schrijven voor deze opleiding. Na de inschrijven zullen we zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Aanmeldformulier